ستاد مردمی محمدباقر قالیباف در مشهد افتتاح شد | برگزاری مناظرات مردمی و تریبون آزاد، همه روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۳ جلیلی در میزگرد اقتصادی: شعار باید عصاره برنامه‌ای باشد سیاستمدار اسرائیلی: خبری از پیروزی نیست، فریبمان می‌دهند پزشکیان: واگذاری اختیار، مسئولیت و پاسخگویی الفبای مدیریت است | دولت سوم روحانی نیستم + فیلم هلاکت ۲ نظامی دیگر صهیونیست در جنوب غزه (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) باقری: ایران و افغانستان برای حفظ ثبات منطقه می‌کوشند گاف ترامپ هنگام تمسخر بایدن فرمانده اسرائیلی: دیگر نمی‌توانیم به جنگ غزه ادامه دهیم پزشکیان: جابجایی مسئولان باید بر اساس لیاقت و تخصص باشد + فیلم تداوم حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه همزمان با «عید قربان» + فیلم تاکید مخبر بر تسریع و تحقق افزایش ۱۰ میلیارد دلاری تبادلات تجاری ایران و پاکستان مناظره انتخاباتی فردا از چند شبکه پخش می‌شود؟ (۲۸ خرداد ۱۴۰۳) امیر حیدری: انسداد مرزهای شرقی یکی از ماموریت‌های مهم نیروی زمینی ارتش است حمله هواپیماهای ترکیه به مناطقی در استان «دهوک» عراق + فیلم مقام صهیونیست: حتی توافق هم مانع از حملات موشکی حزب‌الله نخواهد شد زلنسکی: چین با وجود رابطه با روسیه دشمن ما نیست زاکانی: ما حجاب‌بان نداریم| دولت خدمت به حل مسائل دختران توجه ویژه خواهد کرد + فیلم ۵ هزار ایرانی در زندان‌های خارج از کشور محبوس هستند ۱۳ جنگنده و کشتی نظامی چین اطراف جزیره تایوان رویت شد ‏ابتلای صادق زیباکلام به بیماری در زندان تکذیب شد
سرخط خبرها

رنج مردم غزه به روایت پزشک آمریکایی

  • کد خبر: ۲۲۸۹۰۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
رنج مردم غزه به روایت پزشک آمریکایی
«محمد عبدالفتاح» پزشک ۳۷ساله‌ای از لس آنجلس که طی سفری دو هفته‌ای و به طور داوطلبانه برای معالجه و مداوای مجروحان به رفح سفر کرده بود، از جنایات هولناک رژیم صهیونیستی و شرایط دردناک و غیرانسانی نوار غزه می‌گوید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در دویست و بیست و ششمین روز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، نبرد‌ها میان رزمندگان مقاومت و نظامیان ارتش رژیم اشغالگر در چندین منطقه این باریکه و به‌ویژه در اردوگاه آوارگان جبالیا و شرق رفح در جنوب نوار غزه ادامه دارد و همزمان بمب‌افکن‌های این رژیم در حال بمباران مناطقی در رفح هستند.

همزمان با تداوم جنایات جنگی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و مقاومتی که فلسطینیان نشان می‌دهند، «محمد عبدالفتاح» در گفتگو با روزنامه انگلیسی تایمز به «ناامیدی فزاینده» خود نسبت به وضعیت رفح که بیش از یک میلیون آواره به آنجا پناه برده‌اند، اشاره می‌کند.

عبدالفتاح هفته گذشته پس از ورود به بیمارستان اروپایی غزه با تیمی متشکل از ۱۹ داوطلب از انجمن پزشکی فلسطینی-آمریکایی، از دیدن تعداد زیادی از مردم – طبق تخمین او هزاران نفر – که در داخل این مرکز درمانی و محوطه آن پناه گرفته بودند، غافلگیر شد.

رنج مردم غزه به روایت پزشک آمریکایی

او از خانواده‌هایی می‌گوید که در راهرو‌های بیمارستان «زندگی می‌کنند» و حریم شخصی آنها صرفا به پتوهای بیمارستان محدود می‌شود که از سقف آویزان هستند.

«محمد عبدالفتاح» که خاطرات موج دوم کووید-۱۹ در ذهن او همچنان تازه است، اکنون وضعیت بحرانی غزه که توسط رژیم صهیونیستی ایجاد شده، او را بُهت زده کرده و از کودکان آواره‌ای می‌گوید که بدون سرپناه در بیمارستان آواره هستند و گریه می‌کنند.

این دکتر که قرار بود هفته گذشته سه‌شنبه به خانه خود در لس آنجلس بازگردد، اما همچنان چند روز دیگر را در رفح سپری کرد و این گونه وضعیت بغرنج بیمارستان‌ها و وضعیت بهداشتی نوار غزه را توصیف می‌کند: «مانیتور‌های بیماران دائما زنگ می‌زدند. راهی برای کنترل عفونت نبود. صابون دست و روپوش مخصوص وجود نداشت. مگس‌ها و حشرات همه جا بودند و روی زخم‌ها فرود می‌آمدند و کارکنان هم خسته و بی‌رمق بودند.»

یکی از اولین بیماران محمد، دختر شیرخواره‌ای بود که پایش بر اثر اصابت ترکش تا استخوان باز شده بود. دختر کوچک دیگری بود که ضربه‌ای به سرش وارد شده بود و مادرش در همان نزدیکی دائما می‌گفت که «ای کاش من به جای دخترم بودم.»

رنج مردم غزه به روایت پزشک آمریکایی

عبدالفتاح و تیم پزشکی همراه او تقریبا دو هفته پیش از فرودگاه بین‌المللی لس آنجلس به سمت قاهره پرواز کردند و سپس از پایتخت مصر با ابزار و وسایلی از جمله حدود ۲۵۰ چمدان پر از دارو، محصولات بهداشتی مخصوص زنان، قرص‌های تصفیه آب، شکلات و آب‌نبات، کتاب‌های رنگ‌آمیزی و سایر اقلام ضروری وارد رفح شدند.

این گروه در کنار علامت «من عاشق غزه هستم» ایستادند و عکس یادگاری گرفتند؛ جایی که عبدالفتاح خوشحال بود و با خود گفت: «اینجا جاییست که می‌خواستم باشم.»

این پزشک در ادامه تجربیات و آنچه از وضعیت غزه مشاهده کرده، می‌گوید که در بیمارستان اروپایی این باریکه، صدای انفجار‌های ناشی از حملات هوایی «غیرقابل اجتناب» بود. پهپاد‌ها بی‌وقفه بالای سرشان سر و صدا می‌کردند و شدت جراحات به دلیل عفونت‌ها و کمبود تجهیزات بدتر می‌شد.

او در ادامه با اشاره به تاریخ ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) – که حماس شروط آتش‌بسی را که توسط میانجیگران قطری و مصری پیشنهاد داده شده بود، پذیرفت – می‌گوید کودکان خوشحال شدند، آتشی برپا کردند و آواز خواندند، اما در عرض یک ساعت انفجار‌هایی در دور دست شنیده شد؛ بمباران ادامه یافت و خبری از آتش‌بس نبود.

رنج مردم غزه به روایت پزشک آمریکایی

عبدالفتاح شنیده بود که تانک‌های صهیونیستی با بی‌رحمی و قساوت تمام از روی علامت «من عاشق غزه هستم» رد شده بودند و کارکنان امدادی سازمان ملل که برای کمک به بیمارستانی که او در آنجا مستقر بود، آمده بودند، دائما تحت حمله قرار می‌گرفتند و یکی هم در این میان کشته و یک نفر دیگر هم مجروح شد.

او تاکید می‌کند: «مردم غزه طی هفت ماه گذشته آسیب‌های روحی فراوانی را تجربه و با آنها دست‌وپنجه نرم می‌کنند. آنها داستان‌هایی برای روایت دارند؛ روایت خانه‌هایی که ویران شده‌اند و روایت خانواده‌هایی که داغ عزیزانی را تجربه کرده‌اند و چندین بار کوچ اجباری به آنها تحمیل شده و هیچ جای امنی را پیدا نکرده‌اند.»

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->